Месечна крпа за бебиња, крпа за бебиња, а не алергично новороденче месечно крпа за раст, платформа за цртани филмови за новороденчиња, уникатен дизајн за детски дец?

Месечна крпа за бебиња, крпа за бебиња, а не алергично новороденче месечно крпа за раст, платформа за цртани филмови за новороденчиња,

Това е достапна
DEN 113.76
Количина на стоки:

Оваа крпа за бебиња е совршена за снимање на брзи и вредни моменти на раст на бебето Прекрасни реквизити за фотографија, може да се користат како позадина за фотографирање, мајките можат лесно да се справат со фотографијата за бебиња дома. Цртан филм на слонови на ткаенина, уникатен дизајн, целосен изглед исклучителен и убав, привлечете внимание на бебето. Усвојува висококвалитетен полиестерски памук, мек и пријателски на кожата, а не алергиски, без бои и анти -подножје. Дизајн на преклопување, мала тежина и преносна, лесна за чување и носење, може да се измие машина или да се измие со рака. Оваа крпа за бебиња е совршена за снимање на брзи и вредни моменти на раст на бебето. Прекрасни реквизити за фотографија, може да се користат како позадина за фотографирање, мајките можат лесно да се справат со фотографијата за бебиња дома. Цртан филм на слонови на ткаенина, уникатен дизајн, целосен изглед исклучителен и убав, привлечете внимание на бебето. Усвојува висококвалитетен полиестерски памук, мек и пријателски на кожата, а не алергиски, без бои и анти -подножје. Дизајн на преклопување, мала тежина и преносна, лесна за чување и носење, може да се измие машина или да се измие со рака. Оваа крпа за бебиња е совршена за снимање на брзи и вредни моменти на раст на бебето. Прекрасни реквизити за фотографија, може да се користат како позадина за фотографирање, мајките можат лесно да се справат со фотографијата за бебиња дома.

Основните својства

Condition:
Brand New
Item Type:
Baby Photography Cloth
Material:
Polyester Cotton
Style:
Little Elephant
Size:
Approx. 100 x 100cm / 39.4 x 39.4in (±1-2CM)
Package List:
1 x Baby Photography Cloth:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Додатоци на производот