Јардве Божиќни украси оган хидрант монета банка смола заштеда за заштеда тенџере резервни пари контејнер декоративен таблет украс подарок за деца чидри за возрас?

Јардве Божиќни украси оган хидрант монета банка смола заштеда за заштеда тенџере резервни пари контејнер декоративен таблет украс

Това е достапна
DEN 363.04
Количина на стоки:

Нашиот прекрасен тенџере со пари за хидрант за оган е совршен за какви било места Можете да го ставите на маса, биро, полица за книги и така натаму. Многу убава и убава тенџере за складирање на пари, може да им помогне на вашите деца да развијат добри навики за заштеда на пари. Исклучителна форма со убава изработка, светла боја, го прави совршен подарок за вашиот lубовник, семејства, колеги, пријатели. Доволно големи за да ги задржите вашите дневни монети за заштеда, промени, сметки, итн. Совршени за надавање на деца во родендени и празнични прилики. Помогнете да ги задржите вашите резервни промени, монети и сметки организирани и лесни за наоѓање. Описот биде дел од нашето големо семејство на планови за заштеда и споделете го вашето искуство за заштеда. Материјалот на Банката за монети со хидрант на пожар е висок и нема иритирачки вкус. Монетите се депонираат во банка за монети, но парите од хартија треба да бидат преклопени на половина. Многу убава и убава тенџере за складирање на пари, може да им помогне на вашите деца да развијат добри навики за заштеда на пари. Потрантот за пари за пари е совршен за какви било места. Можете да го ставите на маса, биро, полица за книги и така натаму.

Основните својства

Додатоци на производот