Божиќни светла олук куки галванизирани празнични светла покривни куки Божиќни светлосни клипови Божиќни светло овошје закачалки на отворено сезонски куки за осв?

Божиќни светла олук куки галванизирани празнични светла покривни куки Божиќни светлосни клипови Божиќни светло овошје закачалки

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

Манган челик галванизиран Доста количина : пакетот доаѓа со 100 парчиња куки за олуци за светла, доволно за да ги задоволи вашите потреби за употреба и замена во Божиќ и секојдневниот живот; Информациите за големината се прикажани на сликите; Ве молиме, потврдете ја големината на производот пред да купите. Сигурни и сервисни : Овие куки на отворено се изработени од квалитетен манган челик галванизиран, за разлика од пластичните материјали, лесни за кршење, нашите материјали се посилни, посигурни и стабилни, можат да носат голема тежина, доказ за временски услови и лесен за 'рѓа и не е лесен за' рѓа и имаат долг животен век. Лесна инсталација : Божиќните светлосни клипови се лесни за инсталирање, без лепак, нокти и други алатки; Можете директно да го инсталирате на канализации и настрешници, што може да се примени за да ја поправите вашата низа светла за да ја добиете посакуваната состојба и да ги одржувате вашите декоративни светла за јаже во добра состојба за време на употребата. Широко применети : Овие божиќни закачалки за светлина се широко применети за ламби на ICICLE, LED стринг светла и други затворени и надворешни декоративни светла; Тие можат да бидат поставени во новогодишни елки, олуци, дворови, настрешници и други места за да ги поправат вашите лесни жици и да ја украсуваат вашата забава; Може да се примени и за да висат некои растенија. Користете совети : Куката за висечки клипови може да се постави на секои 18 до 24 инчи; Ако се применуваат за висечки ламби за јаже, тие можат да бидат распоредени поблиску за да избегнат да се тресат, правејќи ја вашата светлина низа да постигне подобар декоративен ефект.

Основните својства

Додатоци на производот