Бафало Карирани Лак Партија Декор Карирани Лак Празник Венец Лак Партија Декоративни Лак За Денот На Благодарноста Божиќ Ноќта На Вештерките Партија Декорација С?

Бафало Карирани Лак Партија Декор Карирани Лак Празник Венец Лак Партија Декоративни Лак За Денот На Благодарноста Божиќ Ноќта На Вештерките

Това е достапна
DEN 148.64
Количина на стоки:

Што добивате : 6 парчиња биволски карирани лакови, должината е 4,72 инчи, со карирани лакови со суспензија со јаже, 6 количини можат да ги задоволат вашите различни потреби, кои се едноставни, но класични, лесни за украсување фестивали Издржлив материјал : овие лакови се направени од лопатка, цврсти и издржливи, не се лесни за кршење или избледување, лесни за ставање и отстранување, еднократно и можете да ги чувате долго време; класичните бои и дизајн ќе додадат ретро ефект. Исклучиво дизајниран : Природен стил, средината е украсена со црно бело, а периферијата е украсена со ленена ткаенина. Изгледа поретро и поубаво. Има своја уникатност, лак за лопатка може да се нанесе за украсување на различни начини. Лесни за употреба : овие црно-бели лакови се претходно обликувани, не треба да ги составувате, и тие се дизајнирани со јаже на грбот, лесно за да ги закачите лаковите каде што сакате, заштедувајќи ви многу време и напор. Широка употреба : можете да го врзете лакот за вашите венци, прозорци, врати, ѕидови, скали, огради, камин, дрвја, трем знак, дрвја, трем знак и многу други места за да ја истакнете топлата и слатка атмосфера на фестивалот. Карактеристика : Широка употреба : можете да го врзете лакот за вашите венци, прозорци, врати, ѕидови, скали, огради, камин, дрвја, трем знак, дрвја.

Основните својства

Material:
burlap
Color:
as picture shown
Package includes:
6 x Buffalo Plaid Bows:
Note:
Please allow slight size errors due to manual measurement.:
Please allow slight color differences due to different displays. :

Додатоци на производот