Pretyzoom 12 компјутери Оревокршачи на кралски колекционерски деца Тема CM Festival Festival Nutcracker yfords standing standing. Декорас за декорација на декорацијата за декорации: Сјај занает?

Pretyzoom 12 компјутери Оревокршачи на кралски колекционерски деца Тема CM Festival Festival Nutcracker yfords standing standing. Декорас за декорација

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Орнаменти од дрвени ореви од орев : материјал со висок степен и врвен дрво е, мала тежина и безбеден Статуа на оревчери : Совршена опција за подароци за Божиќ за вашите деца и пријатели. Кукла : Добар избор за Божиќен подарок, луѓето ќе го сакаат тоа. Војник на Оревокршач : Одличен избор за подароци за деца во роденден, Божиќ и многу повеќе. Дрвена оревница : Интегрирана со современ естетски дизајн, го прикажува шармот на природата и. Орнаменти од дрвени ореви од орев : материјал со висок степен и врвен дрво е, мала тежина и безбеден. Статуа на оревчери : Совршена опција за подароци за Божиќ за вашите деца и пријатели. Кукла : Добар избор за Божиќен подарок, луѓето ќе го сакаат тоа. Војник на Оревокршач : Одличен избор за подароци за деца во роденден, Божиќ и многу повеќе. Дрвена оревница : Интегрирана со современ естетски дизајн, го прикажува шармот на природата и. Пакетот вклучува 4 парчиња PC 3 × XMAS Actornments карактеристики - дизајнирани со класична форма со прекрасна боја и фини фигурини за изработка. - Тоа е убав декор за вашиот изложба, работна површина, кабинет и така натаму украс за десктоп. - Изработено од премија дрвен материјал, - пријателски, преносен, долго време употреба на приврзок за новогодишни елки.

Основните својства

Додатоци на производот