PZRT 10 сетови никел-обложен челик за прицврстувач за прицврстувач за притискање на капачето за капаче за капаче од 12,5 мм, притиснете го капачето за столче за морски б?

PZRT 10 сетови никел-обложен челик за прицврстувач за прицврстувач за притискање на капачето за капаче за капаче од 12,5 мм, притиснете го

Това е достапна
DEN 127.84
Количина на стоки:

Бакањето на платното е изработена од висококвалитетен челик, со никел-обложена површина, која е без 'рѓа, отпорна на абење, водоотпорни и издржливи Големина : Дијаметарот на пролетниот капак е околу 12,5 мм/0,49 инчи, а бојата е сребрена. Комплетот за прицврстувачи на Snap е погоден за дебели ткаенини од 0,027-0,17 инчи, а не за подебели ткаенини. Барка од платно е погодна за поправка и замена на платно, тарпаулин, шатор, трева, платно, итн., Како и занаети за DIY или облека како што се чевли, капи, фармерки, ветерници, долу јакни, јакни, итн. затворен и работи добро. Пакетот вклучува : 10 x копчиња за капаче за притискање на обетка. Бакањето на платното е изработена од висококвалитетен челик, со никел-обложена површина, која е без 'рѓа, отпорна на абење, водоотпорни и издржливи. Големина : Дијаметарот на пролетниот капак е околу 12,5 мм/0,49 инчи, а бојата е сребрена. Комплетот за прицврстувачи на Snap е погоден за дебели ткаенини од 0,027-0,17 инчи, а не за подебели ткаенини. Барка од платно е погодна за поправка и замена на платно, тарпаулин, шатор, трева, платно, итн., Како и занаети за DIY или облека како што се чевли, капи, фармерки, ветерници, долу јакни, јакни, итн. затворен и работи добро.

Основните својства

Product:
Snap Press Stud Cap Button
Size:
12.5mm
Material:
Nickel plated steel
Color:
Silver
Package includes:
10 x Snap Press Stud Cap Buttons
Snap fastener kit is suitable for 0.027-0.17 inch thick fabrics, not for thicker fabrics.:
Package includes:
10 sets of stainless steel four snap fasteners
Canvas buckle is suitable for repairing and replacing canvas, tarpaulin, tent, awning, canvas, etc., as well as DIY crafts or clothing such as shoes, hats, jeans, windbreakers, down jackets, jacket, etc. :

Додатоци на производот