Јекин 3 парчиња Голем метал за шиење/бесплатно движење машина за шиење на ногата за сите браќа на братот со ниски шанци, Јаном Вавилок и повеќе машини за шиење - вклу?

Јекин 3 парчиња Голем метал за шиење/бесплатно движење машина за шиење на ногата за сите браќа на братот со ниски шанци, Јаном Вавилок

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

★ Тие се високо квалитетни премија за шиење на нозете - специјално дизајнирани за шиење кожа ткаенини ★ Getе добиете 3 стапала за преси на компјутери, многу ефикасно - многу корисно за вашата работа за шиење. ★ 100% Сосема нови бесплатни движечки метали со метали за печатење на нозе за сите домашни машини за шиење со ниско ниво, вклучувајќи пејач, брат, Вавилок, Евро-Про, Кенмор, Јаном, Бели, Нов дом, едноставност, Јуки, Нечи и Елна, итн. Не е соодветно за машината за шиење на Викинзите на Пфаф, Берна, Хускварна. ★ Бесплатното движење пролетно стапало дава јасна, транспарентна пластика ви дава целосна видливост од сите страни на стапалото, за да можете лесно да ги следите и да создадете дизајни, заради отворениот фронт, можете лесно да направите да се залепите или да следите дизајн во ткаенината. Пролетната акција ја спречува ткаенината да не се крева со иглата како што се формира бод што помага да се елиминира пробивањето на низата со специјализирани или потешки навои. ★ Прескокните шевови веќе не се загрижени; Како иглата се движи нагоре и надолу, така и стапалото на пролет. Нога на преси за везови : Може да се користи за вез, плетење, ватирање. Можете да шиете секакви бесплатни обрасци за вез што ги сакате на крпа или торби како што сакате.

Основните својства

Додатоци на производот