Парикс 5 ролни за шиење со 3 парчиња c/j/I игли користејќи за шиење на рацете, игла за екстензии на косата и нишка за шиење, нишка за екстензии на косата, перика за перик?

Парикс 5 ролни за шиење со 3 парчиња c/j/I игли користејќи за шиење на рацете, игла за екстензии на косата и нишка за шиење, нишка за екстензии

Това е достапна
DEN 159.84
Количина на стоки:

Направени од висококвалитетна памучна нишка, овие игли и нишки се цврсти и имаат долг животен век Содржи дополнителни три игли, сите игли се изработени од не'рѓосувачки челик со мазна површина за да се избегне 'рѓа. Нишка за шиење е многу погодно за употреба и ви помага да заштедите повеќе време, што е совршено за професионалец или почетник. ? Со овој сет на игла и нишки, можете да DIY многу специјални проекти и ќе стекнете големо изненадување!. ? Без разлика дали сте професионалец или почетник, овие игла и нишка за шиење се многу погодни за употреба. ? 【Повеќекратни апликации】 игла и нишка за коса не само што можат да се користат за шиење, туку и за дизајнирање, како што се екстензии на косата, облека, торби, јоргани и чевли. Комплет за навој за коса од памук е корисна алатка за формирање на безбедно поврзување и обезбедување на погодност за време на DIY. Добра услуга за клиенти】 Ние потенцираме на високиот квалитет на низата за шиење и ви даваме задоволувачко искуство. Ако не сте задоволни од вашата нарачка од која било причина, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви дадеме задоволително решение во рок од 24 часа. ? Со овој сет на игла и нишки, можете да DIY многу специјални проекти и ќе стекнете големо изненадување!.

Основните својства

Додатоци на производот