Excel Blades .030 Повлечен AWL, Scrib, алатка за ослободување на воздухот за винил, лепило винил, сечење на крцкање, завиткување на автомобили, плевење, полимерна глина, украсув?

Excel Blades .030 Повлечен AWL, Scrib, алатка за ослободување на воздухот за винил, лепило винил, сечење на крцкање, завиткување на

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Алатка за удар : Преферираната алатка за гребење и удар за широк спектар на професионалци за уметност и дизајн и хобисти, исто така, занаетчиите ја сакаат оваа алатка за плевење на џебно пенкало од Excel Blade за справување со тешко отстранување на меурчиња за време на проекти за завиткување на винил Совет за јаглероден челик : Во кој има лесна, сепак стабилна алуминиумска конструкција, ултра остар јаглероден челик врв на оваа алатка за завиткување и плевење е идеален за отстранување на заробените воздушни меури за време на завиткување на винил или колаж. Рачка за повлекување : Оваа алатка за занаетчиска алатка може да се пофали со целосно повлечен писател кој овозможува брз пристап заедно со безбедно складирање. Активирајте го писарот со кликнување и повторно повлечете се со притискање на копче. Мултименска цел : Главна основа на кој било добар занаетчиски комплет, оваа неопходна алатка за трговија ќе остане остра за стотици проекти и е вашата нова алатка за винил за плевење за хартија занаети, бодување и горење. Pocketебна клип : Уникатниот дизајн чамци Иновативен џебн клип кој ја обезбедува алатката за поплавување до џебовите на кошулата или панталоните за леснотија на пристап додека работите на вашиот проект. Рамката е 0,31 x 5,0 инчи, а точката на игла е 0,030 инчи. Алатка за удар : Преферираната алатка за гребење и удар за широк спектар на професионалци за уметност и дизајн и хобисти, исто така, занаетчиите ја сакаат оваа алатка за плевење на џебно пенкало од Excel Blade за справување со тешко отстранување на меурчиња за време на проекти за завиткување на винил. Совет за јаглероден челик : Во кој има лесна, сепак стабилна алуминиумска конструкција, ултра остар јаглероден челик врв на оваа алатка за завиткување и плевење е идеален за отстранување на заробените воздушни меури за време на завиткување на винил или колаж.

Основните својства

Додатоци на производот