MSCFTFB 33 парчиња мали градинарски цветни железо на закрпи извезени закрпи Флорална Тардера шијат на апликации Облеки за облека со ранец чевли за санирање на украси з?

MSCFTFB 33 парчиња мали градинарски цветни железо на закрпи извезени закрпи Флорална Тардера шијат на апликации Облеки за облека со ранец чевли

Това е достапна
DEN 1160.00
Количина на стоки:

Премиум квалитет на везена ткаенина со топол лепак на задниот дел Лесно железо на или шијте на. Да се ​​направи мини железо на закрпи 5 цвеќиња од ливчиња, силно препорачувајте да шиете за трајна употреба. There are white,blue,royal blue,sky blue,pink,coral,rose,purple,lavender,violet,lilac,hot pink,red,chocolate,gray,orange,lime,christmas green,gold,yellow,khaki,aqua, домат, итн. Во различни 33 бои 5 ливчиња од ливчиња во форма на железо на достапна примена на ткаенина.МИНИ Цветни закрпи со големина 3x3cm/1.1inch за аперална разубавување за да го џез вашиот изглед. Пеглање или шиење на лепенка е едноставен начин за украсување на облеката, перници, маска за очи, маска за лице, шамија, ќебе, маица, фустан, фармерки, ранци, торби, чанти, чевли, капи, завеси, сандали, пантолони, панталони, Валкани капаци на ткаенини, ќебе, завеса, ткаенина се појавуваат, правење обетки, правење накит, поправки на дупки за да ви донесат поуникатни и посебни. Cute small turnera garden flowers embroidery appliques motif are perfect for Valentine's day gift,back to school gift for kids,christmas gift craft for family,birthday gift,thanksgiving gift,homemade gift,mother's day gift,father's day gift,grandparent's day gift, scout Девојки или момчиња за тактички, воени, морални, белешки за книги, училишни носии итн. Веруваме дека ќе ја сакате оваа колекција на апликативни декоративни закрпи. Ако сте незадоволни на кој било начин, известете ни и ние ќе го направиме правилно за вас!. Премиум квалитет на везена ткаенина со топол лепак на задниот дел. Лесно железо на или шијте на. Да се ​​направи мини железо на закрпи 5 цвеќиња од ливчиња, силно препорачувајте да шиете за трајна употреба.

Основните својства

Додатоци на производот