Bamlue 120 парчиња клипови за шиење, мулти-боја за шиење занаетчиски стеги, занаетчиство, капчиња и плетење, клипови за сите намени за врзувачки клипови, клипови за ткае?

Bamlue 120 парчиња клипови за шиење, мулти-боја за шиење занаетчиски стеги, занаетчиство, капчиња и плетење, клипови за сите намени за врзувачки

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

【Повеќе клипови】 Вклучени се 120 компјутери Големина 27x10 mm (LXW) со линии за обележување со 5 mm, 7 mm, 10 mm. (Бонус владетел на крпа). 【Мулти-бои】 Повеќе од 9 бои транспарентни клипови од секоја големина за ваш избор. Разновидноста на светли транспарентни и живописни бои. Нема потреба да се грижите за падот на клиповите на подот;. 【Компактни и мини】 мини клипови со широк отвор и рамна основа, може лесно и непречено да држи слоеви на ткаенина. 【Погодно и безбедност】 Заменете ги старите иглички и никогаш не okeиркајте ги прстите или повторно да ги оштетите вашите материјали, сега можете безбедно да шиете со овие мора да имате клипови. 【Мулти-намена】 Направено од висококвалитетна пластика и метал. Направете го лесно држењето на повеќе слоеви на ткаенини, обврзувачки предмети како јоргани и држење заедно повеќе предмети. Не се потребни иглички за шиење. Корисно е за шиење, ватирање, занаетчиство и различни работи. Лесно за употреба повеќе не ги лепите прстите со иглички. Овие клипови за чудо се одлични за ватенки или прават проект за шиење. Совршено е да се одржи врзување на ватенка за леснотија во шиењето. Тие многу добро ја зафаќаат ткаенината. Нема повеќе стапчиња за прсти.

Основните својства

Додатоци на производот