КОХЕЛИ 2 ролни Украсување Подароци Мониста Позадина За Дворови Закрпи За Апликации За Апликации За Шиење Апликации За Забави Светки Туту Со Торта Од Тул Чипка Зана?

КОХЕЛИ 2 ролни Украсување Подароци Мониста Позадина За Дворови Закрпи За Апликации За Апликации За Шиење Апликации За Забави

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Полиестер Цветна Ролна од тантела : Погодна за облека, фустани, чевли, додатоци за коса, наметка и други ракотворби. Тул Лента За Здолниште : везена плетенка, Совршен сам материјал и одличен подарок за љубителите НА САМОДОВЕРБАТА. Чипка За Невестински : се одликува СО 3Д И сјајни светки, што е убаво и извонредно. Ткаенина Лента : прекрасен подарок за вашето семејство и пријатели кои сакаат шиење. Самостојни Материјали За Облека : Сјаен Тул ЗА Сам Занает : лентата за задоволување на вашите потреби за шиење и ви носи многу погодност. Пакет Листа 1 х Ролна Карактеристики На Лента-Лесен и пренослив, поудобен за чување и извршување. - Широко се применува во фустани, кукли, навлаки за перници, ракотворби, самостојни проекти, чевли, облека итн. - доволно за да создадете повеќе производи за да ги задоволите вашите потреби. - материјал и фина изработка, издржлив и цврст некое време. - Материјал : Полиестер. - Совршен сам материјал и одличен подарок за љубителите НА САМОДОВЕРБАТА.Информации за стокитеуреди за Чипка за невестински Светки и дизајн и одличен материјал ќе ја обезбедат неговата убавина и практичност.Ткаенина лента Е овој производ е ролна везена лента, која е погодна за ракотворби проекти и може да се користи во облека, шиење, домашен текстил и така натаму.

Основните својства

Додатоци на производот