Комплет за ротациони секачи, комплет за алатки за ротациони секачи од 45мм со 5 дополнителни сечила, мат за сечење, владетел на крпеница, прецизен нож, занаетчиски но?

Комплет за ротациони секачи, комплет за алатки за ротациони секачи од 45мм со 5 дополнителни сечила, мат за сечење, владетел на крпеница,

Това е достапна
DEN 795.20
Количина на стоки:

Професионален ротационен секач за секач : 45мм Zxiixz Ротари секач, 5 дополнителни сечи на секачи, ватенка за ватирање, мат за сечење, нож за резба и торба за складирање, професионална сечење на ткаенини за почетник Ротари секач за ткаенина : Започнете со сечење на криви и обрасци на лесни до средни материјали со ротирачки секач на 45 mm Zxiixz. Ергономската рачка со прилагодлив систем за завртки обезбедува стабилност на сечилото и ви дава целосна контрола врз лопатките за сечење за непречено работење. Сечила на ротирачки ткаенини за сечење на ткаенини : Одликувајќи се со високи, не'рѓосувачки челични сечила со траен остар раб и ергономски извајана рачка, оваа основна алатка има свиткана рачка за одржување на материјали рамни, за прецизни парчиња до врвот на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар на широк спектар материјали. Ротари секач Мат : 8 "x 11" Зелен само-лекување на професионален квалитет за сечење и мал владетел на крпеница. Само-лекувањето на завршните облоги на површините, обезбедувајќи постојано мазна површина за сите проекти за сечење. Прецизен нож : Направете брзи снајпси и тесни сложени намалувања со прецизниот нож Zxiixz, во кој има високо-одделение, не'рѓосувачки челик лопати со прецизен раб за подолг острина и неспоредлива прецизност на сечење-за кратења до врвот.

Основните својства

Додатоци на производот