FAIBO 616 - 2 - Пакет од 10 листови плута, 30 x 45 см, кафеава

FAIBO 616 - 2 - Пакет од 10 листови плута, 30 x 45 см, кафеава

Това е достапна
DEN 316.80
Количина на стоки:

Бојата е кафеава Има дебелина од 0,3 мм. Марката е Фаибо. Големината е 30 x 45. Видот на железо е лепило. Бојата е кафеава. Има дебелина од 0,3 мм. Марката е Фаибо. Големината е 30 x 45. Видот на железо е лепило.

Основните својства

Додатоци на производот