Yoogcorett 2 дворови розови чипка плетени шифон чипка трима бели гроздобер панделки за чипка за невестински свадбени украси за шиење на занаетчиски рачно изработени де?

Yoogcorett 2 дворови розови чипка плетени шифон чипка трима бели гроздобер панделки за чипка за невестински свадбени украси за шиење на занаетчиски

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

Вклучен пакет : 2 дворови розови чипка плетени шифон чипка трим бела гроздобер чипка (без еластична чипка) Width : about 1.8"Inch, it has light weight, convenient to carry to different activities.can be applied as DIY making craft projects. It is perfect with fine workmanship,The crafts can be applied to create garland,diy handmade gifts, crafts, Декорација, костуми, украси и др. Совршени за украсување, цветно дизајнирање. Невестинска облека за венчавки, занаетчиски проекти, модни додатоци, шиење на DIY и повеќе. Оптилирајте ја вашата имагинација и креативност. Совршена апликација за украсување на модата, идеално за украси за свадби, украсување корпи за подароци , или што и да сонува вашиот креативен ум. Но, исто така одлични подароци за да ги испратите на вашите пријатели и семејство. Вклучен пакет : 2 дворови розови чипка плетени шифон чипка трим бела гроздобер чипка (без еластична чипка). Ширина : околу 1,8 "инч, Има мала тежина, погодно да се носи на различни активности. Може да се примени како DIY -занаетчиски проекти. Совршено е со фино изработка, занаетите можат да се применат за да се создадат рачно изработени подароци, занаети, занаети, декорации, костуми и сл. Совршени за украсување, цветно дизајнирање.

Основните својства

Додатоци на производот