SJZBIN 3PCS Брза странична пушка за ослободување од 50мм ID црна тешка пластична тока најлонска мрежна лента за мрежење за ранец на планинари за планинари

SJZBIN 3PCS Брза странична пушка за ослободување од 50мм ID црна тешка пластична тока најлонска мрежна лента за мрежење за ранец на планинари

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

进口 Направено од висококвалитетен полиоксиметилен (ПОМ), тој не е само издржлив и силен, туку може да издржи тешки товари. Производот е лесен за употреба и може да се инсталира директно без шиење. Постојат две слотови од секоја страна за да го поминат ременот. Во исто време, обете страни се прилагодливи, што е погодно за да ја прилагодите должината на ременот по своја волја. Производот е тока за брзо ослободување за најлон или какво било ткаенина. Моделот за комунални услуги може да ги замени деловите на ранецот и лентата за половината како тока, тока на половината и која било друга тока. Производот е лесен за инсталирање и прилагодување, со мазна функција за брзо ослободување, што може да го направи слајдот на мрежи во и надвор од крајот. Производот може широко да се користи во ранци, куфери, јаки од кучиња, безбедносни ремени, итн. Направено од висококвалитетен полиоксиметилен (ПОМ), тој не е само издржлив и силен, туку може да издржи тешки товари. Производот е лесен за употреба и може да се инсталира директно без шиење. Постојат две слотови од секоја страна за да го поминат ременот. Во исто време, обете страни се прилагодливи, што е погодно за да ја прилагодите должината на ременот по своја волја. Производот е тока за брзо ослободување за најлон или какво било ткаенина. Моделот за комунални услуги може да ги замени деловите на ранецот и лентата за половината како тока, тока на половината и која било друга тока.

Основните својства

Product:
Quick Side Release Buckle
Inner width:
50mm
Material:
POM
Color:
Black
Package includes:
3 x Quick Side Release Buckles
Wide application:
This product is suitable for replacing buckles of backpacks, suitcases, dog collars, belts, and outdoor articles.
The plastic buckle is firm, well made, and has a good effect, and the length of the shoulder strap can be adjusted at both ends.:
Note:
please check the shoulder belt width before choosing the size. These buttons have an inner diameter of 2 inches and are suitable for 2-inch wide webbing.

Додатоци на производот