3ИНА 24-ЧАСОВНИОТ Автоматски Молив За Веѓи 561 - Ги Дефинира И Исполнува Веѓите - Нуди 24 - ЧАСОВНА Водоотпорна Формула-Има Интегриран Острилка И Автоматски Формат-Крем-?

3ИНА 24-ЧАСОВНИОТ Автоматски Молив За Веѓи 561 - Ги Дефинира И Исполнува Веѓите - Нуди 24 - ЧАСОВНА Водоотпорна Формула-Има Интегриран

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

ПРАКТИЧНО ИНТЕГРИРАН ОСТРИЛКА Нашиот молив има интегриран острилка и автоматски формат што ви овозможува да ги дефинирате веѓите со најголема прецизност, без потреба од дополнителни алатки или гаџети. ДОЛГОТРАЈНА, ВОДООТПОРНА ФОРМУЛА. Дизајниран да создаде елегантна, целосна веѓа која трае цел ден. Овој молив е формулиран да биде долготраен и водоотпорен, држејќи се дури и со влажно време и испотена кожа. КРЕМАСТА, МЕШАНА ТЕКСТУРА. Совршен за обликување на веѓа со природен изглед со минимален напор. Нашиот молив за веѓи има кремаста, ласкава текстура која лесно се вклопува во веѓите за суптилна, обемна завршница. СУРОВОСТ СЛОБОДЕН И ВЕГАНСКИ ЗА ЧИСТА СОВЕСТ. Нашиот молив е 100% вегански и парабен слободен за да ви даде мир на умот. Обезбедуваме вистински, искрени и одговорни производи за убавина за секого, затоа не тестираме на животни. ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ НА СТАТУС КВО. Одговарајќи на генерација која пристапи кон шминка на свеж, бестрашен и демократски начин, е бренд кој е разигран, изграден врз сигурнаesетика, со посветеност на испорака на премиум производи по прифатлива цена. 24-ЧАСОВНИОТ Автоматски Молив за Веѓи ги дефинира и исполнува веѓите и нуди 24-ЧАСОВНА водоотпорна формула.

Основните својства

Додатоци на производот