Гел За Шминка За Веѓи Природен Прашок За Веѓи Комплет За Шминка За Веѓи Во Прав За Веѓи Со Четка За Веѓи 2 Природен Тон Обликување На Веѓи Четири Точки Пенкало За Веѓ?

Гел За Шминка За Веѓи Природен Прашок За Веѓи Комплет За Шминка За Веѓи Во Прав За Веѓи Со Четка За Веѓи 2 Природен Тон Обликување На Веѓи Четири

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Ние Обезбедуваме Различни Врвни Ефекти во Различни Стилови Двојната Пудра За Веѓи Ви Обезбедува Златни Или Меки Кафени Веѓи, Како И Двојни Четки За Веѓи Кои Обезбедуваат Прекрасни Ефекти!. - Пот-Водоотпорен, Погоден За Користење На Напреден Шаблон За Веѓи За Прилагодување На Секоја Пригода. Овој Врвен Комплет За Двојни Веѓи Е Лесен За Употреба И Трае 24 Часа. Може Да Имате Прекрасни Веѓи За Неколку Секунди, Создавајќи Врвен Изглед На Бојата, Обликот И Дефиницијата На Веѓите. Нашиот Сет За Шаблони За Веѓи Може Да Ги Направи Сите Кукли За Веѓи! Истражуваат Како Да Се Испорача Инстант Резултати!. Содржи Мало Огледало Во Прав За Сенки За Очи, Модерен Комплет За Обликување Веѓи Ви Овозможува Брзо И Случајно. Нашата Шминка За Основање може Вашата Боја На Коса и Тонот на Кожата Да Создадат Совршен Печат за Веѓи. Гел За Шминка За веѓи Природен Прашок За Веѓи Комплет За Шминка За Веѓи Во Прав За Веѓи Комплет За Шминка За Веѓи Со Четка За Веѓи 2 Природен Тон Обликување На Веѓи Четири Точки Пенатурален Прав За Веѓи Комплет За Шминка За Веѓи Во Прав За Веѓи Со Четка За Веѓи 2 Природен Тон Обликување На Веѓиматеријал : Абсколор : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да имаат Мала Разлика Во Бојата.

Основните својства

Додатоци на производот