Налепници За веѓи Водоотпорни Европски И Американски Скршени Налепници За Веѓи Налепници За Веѓи За Пренос На Вода Налепници За Веѓи Налепници За Веѓи Е Восок За П?

Налепници За веѓи Водоотпорни Европски И Американски Скршени Налепници За Веѓи Налепници За Веѓи За Пренос На Вода Налепници За Веѓи Налепници

Това е достапна
DEN 976.00
Количина на стоки:

Долготрајни И Лесни За Позиционирање - Девојките Лажните Тетоважи На Веѓите Се Направени Од Висококвалитетен Материјал, Не Е Лесно Да Паднат И Да Избледат Обликот На Веѓата Е Ист На Задниот Дел Од Секоја Налепница, Така Што Можете Да Ја Споредите И Да Ја Пронајдете Вистинската Позиција При Примена На За Да Ги Презентирате Најдобрите Резултати. Сите Тие Се Со Иста Големина, Што Е Најдобра Големина За Секого. Ќе Можете Да Ги Користите Сите Парови. Погоден За Луѓе-За Луѓе Со Малку Веѓи И Без Веѓи, Љубители На Шминка Или Блогери За Убавина Кои Сакаат Да Пробуваат Нови Форми На Веѓи, А Не За Жени Со Густи Веѓи. Тетоважите Со Веѓи Се Совршено Решение За Луѓе Со Тенки Веѓи Или Воопшто Нема Веѓи. Лесни Се За Употреба, Водоотпорни Се И Одлични Се Под Туш И Во Базен. Налепници За веѓи Водоотпорни Европски И Американски Скршени Налепници За Веѓи Налепници За Веѓи За Пренос На Вода Налепници За Веѓи Е Восок За Правење Лосиони Материјал : Налепници Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 10гр големина На Пакетот : 21х15х1см, (ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење.

Основните својства

Додатоци на производот