Нпкгвиа Повеќебоен Кармин Со Комплет За Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Високо Пигментиран Гол Водоотпорен Сјај За Усни Крема За Сончање Издржлив Сјај З?

Нпкгвиа Повеќебоен Кармин Со Комплет За Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Високо Пигментиран Гол Водоотпорен Сјај За Усни Крема

Това е достапна
DEN 1192.00
Количина на стоки:

Ве Молиме Имајте Предвид Дека Производот Може Да Биде Оштетен За Време На, Ако Добиете Скршена Пратка Или Не Сте Задоволни Со Нашиот Производ, Ве Молиме Да Се Чувствувате Да Не Контактирате И Ние Нема Да Штедиме Напор Да Ви Го Обезбедиме Најдоброто Решение Карминот Е Долготраен и Водоотпорен, нелеплив, Не избледува, Длабоко Навлажнува и Има Добра Податливост. Карминот е -, Долготраен и Шармантен, Што може да Ви Помогне да бидете Поубави. Долготрајни И Водоотпорни За Да Се Обезбеди Долгорочна Употреба. СОВРШЕН ПОДАРОК - - - Уникатен Дизајн, Совршено Пакување, Совршено За Лична Употреба или Како Подарок за Пријателите и Семејството На Родендени, Годишнини, Денот на Благодарноста, Божиќ, Денот на Мајката, Денот на Вљубените. Повеќебоен Кармин Со Комплет За Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Високо Пигментиран Гол Водоотпорен Сјај За Усни Крема За Сончање Издржлив Сјај За Усни Од Трска Од Бонбони5 Повеќебоен Кармин Со Комплет За Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Високо Пигментиран Гол Водоотпорен Сјај За Усни Издржлив Материјал : пастеколор : како што покажува сликата, (поради разлика помеѓу различни монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 35gpackage големина : 15x3x3cm, (ве Молиме дозволете 1-3mm грешка поради рачно мерење.

Основните својства

Додатоци на производот