Френклин Спорт 32in младински практики Лакроза стап и топка - Научете да играте и да ги научите основите - совршени за почетници - 2 вежбаат стапчиња за лакроза и вклуч?

Френклин Спорт 32in младински практики Лакроза стап и топка - Научете да играте и да ги научите основите - совршени за почетници

Това е достапна
DEN 2079.84
Количина на стоки:

Научете да играте : Franklin Future Champs Kids Lacrosse 2 Stick and Ball Set е совршен за воведување на вашите мали спортисти во играта на лакрос! Возраст 3 години+ Изменет дизајн за да ги научите основите на лакрозата : Помалите должини на стапчињата од 32инч се комбинираат со целокупните лесни дизајни за конструкција и потенки вратило на ABS, кои овозможуваат полесно ракување со стапчиња за помали раце! Главата на лакрозата има и длабок џеб дизајн за подобра игра, што им олеснува на децата да научат да ја фаќаат и фрлаат топката!. Се одликува со целосна боја, живописна графичка обвивка применета на секоја вратило, носи забава и возбуда во спортот!. Совршено дизајниран за играчи за прв пат и игра во задниот двор! Крајниот „мојот прв“ лакроза стап! Со вклучени 2 стапчиња за вежбање, лесно научете ги вашите малечки првите чекори како да фрлите и фатите!. Сетот вклучува : (2) 32инх деца вежбаат стапчиња за лакроза и (1) мека гума за лакроза топка за да ја започнете играта!. Не се препорачува за конкурентна игра. Научете да играте : Franklin Future Champs Kids Lacrosse 2 Stick and Ball Set е совршен за воведување на вашите мали спортисти во играта на лакрос! Возраст 3 години+. Изменет дизајн за да ги научите основите на лакрозата : Помалите должини на стапчињата од 32инч се комбинираат со целокупните лесни дизајни за конструкција и потенки вратило на ABS, кои овозможуваат полесно ракување со стапчиња за помали раце! Главата на лакрозата има и длабок џеб дизајн за подобра игра, што им олеснува на децата да научат да ја фаќаат и фрлаат топката!. Се одликува со целосна боја, живописна графичка обвивка применета на секоја вратило, носи забава и возбуда во спортот!. Совршено дизајниран за играчи за прв пат и игра во задниот двор! Крајниот „мојот прв“ лакроза стап! Со вклучени 2 стапчиња за вежбање, лесно научете ги вашите малечки првите чекори како да фрлите и фатите!. Сетот вклучува : (2) 32инх деца вежбаат стапчиња за лакроза и (1) мека гума за лакроза топка за да ја започнете играта!. Не се препорачува за конкурентна игра. Френклин Спортски младински лакрос 2 стап и топка сет им овозможува на мали спортисти со совршен сет за прв пат за деца кои ја учат играта на лакроза! Изградбата на вратило и главата од 32 инчи беше специјално дизајнирана со деца на ум! Помалите должини на стапчињата од 32инч во комбинација со целокупните потенки шахти овозможуваат полесно ракување со стапчиња за помали раце! Главата на лакрозата има длабок џеб дизајн за подобра игра, со што е полесно да се научи да се фаќа и фрла топката.

Основните својства

Додатоци на производот