Дете за пливање за пливање за деца, мали плови за деца за момчиња и девојчиња од 2-6 години, плови елек за 20-30-50 килограми дете, деца плови за базен, елек за учење до пли?

Дете за пливање за пливање за деца, мали плови за деца за момчиња и девојчиња од 2-6 години, плови елек за 20-30-50 килограми дете,

Това е достапна
DEN 1160.00
Количина на стоки:

најлон 【Удобно и безбедно вклопување】 Нашиот елек за пливање на мали деца има прилагодливи ленти за рамо, тешки шипки и тока за безбедност за да се обезбеди привлечна и безбедна вклопување за вашето дете, дозволувајќи им да се движат слободно во водата без елек да се возат или да се лизга. 【Супериорна пловеност】 Стандард (ANSI/UL 1177-2011 : Стандард за пловни елеци) направен од висококвалитетна и еколошка ЕПЕ пена, нашите плови за мали деца обезбедуваат одлична пловност и им помага на децата да научат да пливаат со доверба, да ги чуваат во живот и да дозволат нив да ги практикуваат своите вештини за пливање на безбеден и удобен начин, дете за пливање плови костум за 20-30-40-50-60 фунти деца (возраст од 2,3,4,5,6 години). 【Лесно да се носи и отстрани】 Нашите деца за пливање на децата се дизајнирани за погодност и лесно се облекуваат и полетуваат, дури и за родители со варовни и нетрпеливи мали деца. Безбедносната тока на задниот дел од елекот ги спречува децата да ја тргнат без родителска помош. Лесниот дизајн гарантира дека вашето малечко нема да се чувствува мерење или ограничено додека ја истражуваат водата. 【Забавни и привлечни дизајни】 Нашите лебди за пливање за мали деца доаѓаат во низа разнобојни и разиграни дизајни што децата ќе ги сакаат, вклучително и диносаурус, маскирна за момчиња и цвеќиња, жолт леопард печатење, шарен леопард печатење за девојчиња. Ibrивописните бои и обрасци додаваат допир на забава и возбуда на искуството за пливање на вашето дете. 【Разновидни и издржливи】 Нашите плови за пливање се погодни за разни активности за вода, вклучувајќи забави во базени, одмори на плажа и лекции за пливање. Тие се направени од висококвалитетни материјали кои се издржливи и долготрајни, осигурувајќи дека вашето дете може да ужива во нив за наредните години. Нашите плови за рака на мали деца се совршен подарок за вашите малечки, без разлика дали тие само што почнуваат да учат да пливаат или веќе удобни во водата. Мора да се носи со тока во задниот дел за да се обезбеди соодветно вклопување и безбедност. Прицврстете ги сите затворања и прилагодете се за вклопување пред употреба. Не носете тешки предмети додека носите елек бидејќи може да го наруши флотацијата. За безбедноста на децата, ве молиме осигурете се дека старателот ја држи бравата пред да плива. Важно е да се прилагоди висината на елекот за да се избегне триење на вратот на детето. Секогаш користете го елекот за пливање под постојан надзор за возрасни. Исплакнете го елекот со чиста вода по секоја употреба за да ги отстраните хлор, песок и сол.

Основните својства

Додатоци на производот