Bud Wilkinson PSA DNA потпиша 5x9 Autograph Photo Cardinals - Фотографии со автограми на колеџ

Bud Wilkinson PSA DNA потпиша 5x9 Autograph Photo Cardinals - Фотографии со автограми на колеџ

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од колеџ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од колеџ. Bud Wilkinson PSA DNA потпиша 5x9 Autograph Photo Cardinals Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен и холограм Меморијабили на Буд Вилкинсон. Оклахома наскоро меморија.

Основните својства

Додатоци на производот