Автограм/Потпишан Кристијан Лаетнер Тим САД Олимпијада Сина Кошаркарска Маичка ЈСА КОА

Автограм/Потпишан Кристијан Лаетнер Тим САД Олимпијада Сина Кошаркарска Маичка ЈСА КОА

Това е достапна
DEN 1759.84
Количина на стоки:

Ова е сопствен дрес и не е произведен од или на кој било начин поврзан со која било професионална спортска лига или производител Овој сопствен дрес не носи професионална ознака за спортска лига. Предметот е наменет да биде колекционерски автограм. Референца на тимот во насловот е да му овозможи на купувачот точка на здружување. Прилагодениот дрес го прикажува името, бројот и автентицираниот потпис на играчот. Оваа ставка во никој случај не е поврзана или поврзана со која било професионална спортска организација. Автограмот, како и секогаш е загарантиран да биде автентичен и е сертифициран како автентичен од трета страна, доверлив автентикатор. Големината Е XL, освен ако не е поинаку наведено.

Основните својства

Додатоци на производот