Панели за миленичиња - 11 x 14 x 0,04 чисти акрилни листови -квалитетни расипувачки, лесни и достапни стаклени алтернативи совршени за рамки за постери, контра бариери и ?

Панели за миленичиња - 11 x 14 x 0,04 чисти акрилни листови -квалитетни расипувачки, лесни и достапни стаклени алтернативи совршени

Това е достапна
DEN 1095.36
Количина на стоки:

Исчистете панели за листови со листови со акрилен лист - ако сте само по специфични карактеристики на акрилни чаршафи, вклучувајќи голема јасност, флексибилност и јачина на влијанието, тогаш листовите за миленичиња се совршени за вас Има неколку од предностите на акрилните листови без опасности и високи трошоци. Посилни и потешки, овие 11 инчи од 14 инчи ПЕТ листови се совршени за широки и разновидни апликации. Само не заборавајте да го отстраните заштитниот филм од двете страни на листовите за миленичиња пред употреба!. Shatter Proof, лесна и достапна алтернатива за стакло - ПЕТ може да оди таму каде што стаклото не може. Со дебелина од 0,04 инчи, овие обезбедуваат ист ефект, додека исто така обезбедуваат и расипување и лесен раствор за апликации каде стаклото станува безбедносна опасност како детските простории и области достапни од домашни миленици, особено мачки. Разноврсна употреба Пластични чаршафи за миленичиња - Дали работите на затворен проект на кој му требаат панели јасност на стакло минус нејзината раскошно? Листовите за миленичиња прават совршена стаклена алтернатива за печатени знаци, рамки за слики и постер, врамена контра бариера и бариера за оградување на балкони за миленичиња. Исечете, пила и вежба - лесно ракување е една од предностите на миленичињата. Исто како и другите пластични чаршафи, листовите за миленичиња се лесни за сечење со употреба на моќни пили или дури и редовно пила за рака! Со оваа дебелина, уште полесно е да се постигнат листови за миленичиња со помош на комунален нож или машина за умирање. Различни машини за крцкање прифаќаат листови за миленичиња како соодветни медиуми. И со можност за дупчење или удирање на дупки лесно на овие листови за миленичиња „x 14“, можете да произведете издржливи и проекти на професионално ниво во ниеден момент. Лесно за чистење и одржување - ПЕТ пластика има висока хемикалија, вода, алкохол, масло, разредена киселина и висока отпорност на боење. Исчистете ги и санирајте ги чаршавите со редовни средства за чистење на домаќинствата и санитатори. Може да трае неколку години пред да започнат да се влошуваат чаршафите. Тоа е материјал дизајниран за долгорочна употреба. ПЕТ (полиетилен терефталат) има слични карактеристики како ПЕТГ и до одреден степен, акрилни листови, но има и свои предности, вклучувајќи ја и неговата голема отпорност на влијание, хемиска отпорност, издржливост и рециклирање. Овие листови за миленичиња имаат соодветна дебелина за многу апликации. Оваа дебелина ги прави чаршавите полесно да се исечат и свиткаат во форма. Најлесен начин да се намалат овие чаршафи е да ги постигнат нивните површини со помош на комунален нож. Плаќањата за напојување може да бидат прекумерни за материјал од 0,04 инчи, но тие исто така можат да ги намалат листовите за миленичиња чисто.

Основните својства

Додатоци на производот