Bandофри нелизгачки бенд, ремен за тренинг на отпор за нозе и задник, бенд за вежбање за јога, ќор-сокак, сквотови, тренинг на колк, спорт, спорт, спорт, спорт, спорт, спо?

Bandофри нелизгачки бенд, ремен за тренинг на отпор за нозе и задник, бенд за вежбање за јога, ќор-сокак, сквотови, тренинг на колк, спорт,

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Фитнес плен опсези : ленти за отпорност на ткаенини ви помагаат во градење и тонирање на мускулите за нозете, бутовите и задниот дел Исто така, помага во поддршката на коленото и киднапирањето. Објавувањето на отпорност на ткаенината ofофри ве добива цврста, фит, силна и самоуверена. Обука за обука печатена со наставни графики : Совршена фитнес опрема за жени и мажи од која било сила : Од почетници до експерти! Ние ви покажуваме како најдобро да ги обучите колковите, нозете, телињата и јадрото и да обезбедите неделни рутини. Не-лизгање и никогаш не се тркалаат : Совршен спој на полиестер-пакет и латекс гарантира дека нашите опсези за обука нема да ги лизгаат нозете додека вежбате. Овие јамки за отпор се дизајнирани за функционалност и удобност. Одлично за обука на сила, јога и пилатес. Лентите за отпорност се широки и имаат про -зафат одвнатре. Никогаш не се лизга, се тркала или ги залепува нозете кога вежбате. Совршени опсези за отпор на плен за жени. Booty Band погоден за скоро сите : најпогодната должина на плескавиците е ширина од 76 см е 8 см, најпогодна за три различни тензии, можете да направите P90 X, Cross Fit, јога, лудило, пилатес и топла јога. Лентите за отпор се погодни за жени или мажи.

Основните својства

Додатоци на производот