Abaodam јога топка за воздушен приклучок за воздушен приклучок за воздушни фитинзи салата игла јога додатоци пластична замена приклучок фудбалска пумпа за пинови за ?

Abaodam јога топка за воздушен приклучок за воздушен приклучок за воздушни фитинзи салата игла јога додатоци пластична замена

Това е достапна
DEN 512.00
Количина на стоки:

Стр Додатоци за кошарка : Комплетот навистина го олеснува отстранувањето на приклучоците и приклучоците работат замени за стоперите за јога топка. Тие совршено се вклопуваат и се лесни за инсталирање, ќе ви помогне. Приклучок за надувување на креветот : Изработено е од пластика што е пријателски расположен кон животната средина, издржлив, цврст приклучок подобро од шупливиот приклучок, не е лесен за истекување. Комплет за адаптер за вентил : Плуг за јога топка, Добар асистент : Зачувајте ги ноктите и времето со нашиот отстранувач на топката!. Фудбалски приклучок за воздушна пумпа : Приклучокот е погоден за јога топка, балон, фитнес топка, уред за обука на рамнотежа, топка Пилатес, круг за пливање, кревет за перница, игла за надувување, додатоци за воздушна пумпа. Фудбалска млазница за надувување : Заткач на воздухот со топка од јога- Кога не вежбате, јога топки и некои здравствени топки можат да заземат многу од вашиот простор за складирање. Можете да носите топка за јога со вас за вежбање и да ја носите преку дефлација. Додатоци за кошарка : Комплетот навистина го олеснува отстранувањето на приклучоците и приклучоците работат замени за стоперите за јога топка. Тие совршено се вклопуваат и се лесни за инсталирање, ќе ви помогне. Приклучок за надувување на креветот : Изработено е од пластика што е пријателски расположен кон животната средина, издржлив, цврст приклучок подобро од шупливиот приклучок, не е лесен за истекување. Комплет за адаптер за вентил : Плуг за јога топка, Добар асистент : Зачувајте ги ноктите и времето со нашиот отстранувач на топката!. Фудбалски приклучок за воздушна пумпа : Приклучокот е погоден за јога топка, балон, фитнес топка, уред за обука на рамнотежа, топка Пилатес, круг за пливање, кревет за перница, игла за надувување, додатоци за воздушна пумпа. Фудбалска млазница за надувување : Заткач на воздухот со топка од јога- Кога не вежбате, јога топки и некои здравствени топки можат да заземат многу од вашиот простор за складирање. Можете да носите топка за јога со вас за вежбање и да ја носите преку дефлација. Список на пакети 6 x Покажувачи 6 x Стопери Карактеристики - Боја : бел јога приклучок игла.

Основните својства

Додатоци на производот