Топка за вежбање со рака, рака за вежбање на рака, преносен преносен тренинг за јачина на рака, сунѓер мутифункционален за дом за повторливи повреди на вирус

Топка за вежбање со рака, рака за вежбање на рака, преносен преносен тренинг за јачина на рака, сунѓер мутифункционален за дом за повторливи повреди

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Компактен и преносен : Вежбачот на прсти е мал, лесен и може да се носи со вас Тој е многу погоден за обука за постоперативна рехабилитација и помага во подобрување на јачината на прстите. Олеснување на болката : Вежбачот на прсти ги штити и помага во олеснување на симптомите на карпален тунел, артритис и повторливо оптоварување и обезбедува основна обука за фаќање за рехабилитација на рацете. Широка примена : Топката за рака е многу погодна за рехабилитација на доцните вежба на сите прсти, палецот, раката, зглобот, карпалниот тунел, подлактицата и заболувањата на лактот. Обука за јачина на рака : Топката за рака е моќна и лесна за употреба на спорт и опрема за рехабилитација, супер едноставна обука за јачина на рака. Ергономска : топката за рака е ергономска и удобна за одржување, правејќи тренинг за перформанси, зајакнување на мускулите на рацете и целокупното здравје лесно. Компактен и преносен : Вежбачот на прсти е мал, лесен и може да се носи со вас. Тој е многу погоден за обука за постоперативна рехабилитација и помага во подобрување на јачината на прстите. Олеснување на болката : Вежбачот на прсти ги штити и помага во олеснување на симптомите на карпален тунел, артритис и повторливо оптоварување и обезбедува основна обука за фаќање за рехабилитација на рацете. Широка примена : Топката за рака е многу погодна за рехабилитација на доцните вежба на сите прсти, палецот, раката, зглобот, карпалниот тунел, подлактицата и заболувањата на лактот. Обука за јачина на рака : Топката за рака е моќна и лесна за употреба на спорт и опрема за рехабилитација, супер едноставна обука за јачина на рака. Ергономска : топката за рака е ергономска и удобна за одржување, правејќи тренинг за перформанси, зајакнување на мускулите на рацете и целокупното здравје лесно. Компактен и преносен : Вежбачот на прсти е мал, лесен и може да се носи со вас. Тој е многу погоден за обука за постоперативна рехабилитација и помага во подобрување на јачината на прстите. Олеснување на болката : Вежбачот на прсти ги штити и помага во олеснување на симптомите на карпален тунел, артритис и повторливо оптоварување и обезбедува основна обука за фаќање за рехабилитација на рацете.

Основните својства

Item Type:
Hand Exercise Ball
Material:
PU sponge
Applicable People:
Insist on using PU sponge ball can exercise grip strength, improve arm strength and also suitable for hand muscle relaxation:
Soft, compact and light, so it can be carried with you. It is very suitable for postoperative rehabilitation training and helps improve finger strength.:
repetitive strain injury:
Package List:
1 xHand Exercise Ball :

Додатоци на производот