Yfdm прилагодлива хоризонтална рамка за внатрешна врата мултифункционална врата повлечете ја лентата за врата од вратата на вратата на вратата на вратата на вратат?

Yfdm прилагодлива хоризонтална рамка за внатрешна врата мултифункционална врата повлечете ја лентата за врата од вратата на вратата

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Лесна инсталација без дупчење : нашата шипка за рамки на вратата е лесна за инсталирање, а внатрешната структура на горната прачка има прилагодливи навои со висока густина Бесплатно удирање / лесна инсталација Погодно и практично повеќе без дупки за вртење, без дупчење не е потребно лесна инсталација, безбедна, практична и загарантирана. Удобност : Не -лизгачката, долгата рачка и хигроскопноста можат да обезбедат дополнителна удобност за да се минимизира замор на рацете и да се спречи мрежницата да се движи за време на вежбање за да се избегнат несреќи. Дизајнот на автоматско заклучување на уредот Зголемување на хоризонталната лента стиска нанадвор надградба на поддршка од три точки, толку е потешка, толку е постабилна. Брзиот транзит може лесно да се отстрани без да се остави траги бидејќи не е потребно дупчење или фиксно склопување . може да се користи за оптимален тренинг на горниот дел од телото; Зајакнување на мускулите на стомакот и раката; Изградба на мускули и зајакнување на централниот дел на грбот што не се лизгаат рачни влошки на вратата на вратата се идеални за возрасни и деца. Тие исто така можат да се користат поблиску до земјата како натопување станица / рачка за склекови.

Основните својства

Додатоци на производот