Nizyh P62 Mini Projector 4000 Lumens, 1920 * 1080p поддржан LED видео -зраци за мобилен телефон Огледало по избор

Nizyh P62 Mini Projector 4000 Lumens, 1920 * 1080p поддржан LED видео -зраци за мобилен телефон Огледало по избор

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Ако нема звук кога проекторот што свири видеа како, исклучете го Dolby Sound на вашите поврзани уреди или апликации Ако нема звук кога се поврзува со ДВД, изберете го режимот за внесување на звук "PCM" за да се осигурате дека звукот работи. За оптимално искуство за гледање, препорачуваме најдобрата големина на екранот за проекција да биде 40-120 инчи. Ние не го препорачуваме за деловни презентации (како што е PPT, Excel) во светлата сцена. Безжичната врска ќе предизвика одредено одложување на сликата за проекција и звукот. Значи, овој режим не е погоден за игри. Многу поголема осветленост од обичните преносни проектори, ви донесуваат подобри перформанси на сликата. Не треба да го поврзете со други звучници. Ако нема звук кога проекторот што свири видеа како, исклучете го Dolby Sound на вашите поврзани уреди или апликации. Ако нема звук кога се поврзува со ДВД, изберете го режимот за внесување на звук "PCM" за да се осигурате дека звукот работи. За оптимално искуство за гледање, препорачуваме најдобрата големина на екранот за проекција да биде 40-120 инчи. Ние не го препорачуваме за деловни презентации (како што е PPT, Excel) во светлата сцена. Безжичната врска ќе предизвика одредено одложување на сликата за проекција и звукот. Значи, овој режим не е погоден за игри. Многу поголема осветленост од обичните преносни проектори, ви донесуваат подобри перформанси на сликата. Не треба да го поврзете со други звучници. Ако нема звук кога проекторот што свири видеа како, исклучете го Dolby Sound на вашите поврзани уреди или апликации.

Основните својства

Додатоци на производот