Очила за завртки за младини 13 * 6 * 2 Очила за очила за очила за очила за сонце од не'рѓосувачки челик завртки за ореви комплет за алатки пинцер шрафцигер

Очила за завртки за младини 13 * 6 * 2 Очила за очила за очила за очила за сонце од не'рѓосувачки челик завртки за ореви комплет за алатки

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Комплетен комплет за поправка на очила Овие разновидни завртки се добри за поправка на очила, очила за сонце, часовници, мобилни телефони и други прецизни уредиСесторија по категории. Поставените прицврстувачи на завртки доаѓаат со пластична кутија за правоаголник, лесно да се организира складиштето по категории и е погодно за примена. Практично Овој комплет има мини пинце и шрафцигер, можете да поправите неколку пар очила за сонце за неколку минути. Складирање по категории. Поставените прицврстувачи на завртки доаѓаат со пластична кутија за правоаголник, лесно да се организира складиштето по категории и е погодно за примена. Лесен за употреба : Продавница по категорија. Погодниот сет на завртки доаѓа со пластична правоаголна кутија за лесно уредување на просторот за складирање по категорија и лесен за употреба. Материјалот на разновидните ситни завртки и ореви се не'рѓосувачки челик, тие можат да се применуваат долго време и не се грижите за неговата издржливост2. Овие разновидни завртки се добри за поправка на очила, очила за сонце, часовници, мобилни телефони и други прецизни уреди3. Овој комплет има мини пинцет и шрафцигер, можете да поправите неколку пар очила за сонце за минути4. Овие завртки се ставаат во 12 оддели според различни големини и можете да ја најдете големината што ви треба лесно и брзо, што ќе ви помогне да заштедите време кога ќе ги нанесете и замените5. Складирање по категории. Поставениот сет на завртки доаѓа со пластична кутија за правоаголник, лесно да се организира складиштето по категории и е погодно за апликација : Опис : Материјалот на избраните ситни завртки и ореви се не'рѓосувачки челик, тие можат да се применуваат долго време и вие правите не грижи се за неговата издржливост.

Основните својства

Description:
The material of the assorted tiny screws and nuts are stainless steel, they can be applied for a long lasting time and you do not worry about its durability. These assorted screws are good for repairing eyeglasses, sunglasses, watches, cell phones and other precise devices. This kit has a mini tweezer and screwdriver, you can fix a couple of pair of sunglasses in minutes. Storage by categories. The handy screws set comes with a plastic rectangle box, easy to arrange the storage by categories and convenient to apply.:
Features:
The material of the assorted tiny screws and nuts are stainless steel, they can be applied for a long lasting time and you do not worry about its durability.:
These assorted screws are good for repairing eyeglasses, sunglasses, watches, cell phones and other precise devices. :
This kit has a mini tweezer and screwdriver, you can fix a couple of pair of sunglasses in minutes.:
These screws are put in 12 compartment according to different sizes and you can find the size you need easily and quickly, which will help you save time when you apply and replace them.:
Storage by categories. The handy screws set comes with a plastic rectangle box, easy to arrange the :

Додатоци на производот