Црните кристали сјајни очила за читање очи за очи за жените да изгледаат стилски со висок вид - удобно за сите очила за читање на жени во форма на лице - цврсти и цврс?

Црните кристали сјајни очила за читање очи за очи за жените да изгледаат стилски со висок вид - удобно за сите очила за читање

Това е достапна
DEN 239.84
Количина на стоки:

Неразбирливи и моќни : Уморни од купување очила што не траат? Кристалниот сјај преголем 1,25 очила за читање за жени се изработени од висококвалитетен поликарбонат за да се обезбеди долгорочна издржливост и цврстина Дизајниран и прегледан во САД. Максимална јасност и отпорна на гребење : 2 See Life Black Cat Eye Superly Clear Reading Glass за жени се дизајнирани со премиум акрилни леќи за да се избегне заматен вид, главоболки и очила. Обвивката отпорна на гребење спречува гребнатини додека користите женски читатели. Удобно и лесна : Замислете да носите измамници кои се чувствуваат како да не ги носите. Носењето на нашите очила за читање жени е без напор заради нивните ултра лесни материјали и влошки за нос што не се лизгаат, кои ви овозможуваат целодневна удобност. За сите глави и форми на лице : Дали сте збунети околу тоа дали овие читатели за жени 1,25 ќе ви одговараат на лицето? Силните флексибилни пролетни шарки ви овозможуваат да ги прилагодите очилата за очи за да одговараат на формата и главата на лицето без притисок зад ушите. Стилски и заменливи леќи : Стил сами и добијте тони комплименти со носење на жени за читање очила. Можете исто така да ги замените леќите за рамки за очила со леќи за очила за рецепти, прогресивни и миопични жени. Неразбирливи и моќни : Уморни од купување очила што не траат? Кристалниот сјај преголем 1,25 очила за читање за жени се изработени од висококвалитетен поликарбонат за да се обезбеди долгорочна издржливост и цврстина. Дизајниран и прегледан во САД. Максимална јасност и отпорна на гребење : 2 See Life Black Cat Eye Superly Clear Reading Glass за жени се дизајнирани со премиум акрилни леќи за да се избегне заматен вид, главоболки и очила.

Основните својства

Додатоци на производот