Јасна Тркалезна Сина Светлина Очила Мажи &засилувач; Жените Да Изгледаат Модерно Со Јасна визија-Издржливи Очила За Читање За Жени &засилувач; Мажи-Удобно За Сите О?

Јасна Тркалезна Сина Светлина Очила Мажи &засилувач; Жените Да Изгледаат Модерно Со Јасна визија-Издржливи Очила За Читање За Жени &засилувач;

Това е достапна
DEN 287.20
Количина на стоки:

НЕУНИШТЛИВИ И МОЌНИ : Уморни од купување очила што не траат? Преголеми очила за читање 30 за жени и мажи се изработени од висококвалитетен поликарбонат за да обезбедат долгорочна издржливост и цврстина. Дизајниран и прегледан во САД. МАКСИМАЛНА ЈАСНОСТ И СИНО-СВЕТЛО : 2силајф супер јасни читатели за мажи и жени се дизајнирани со врвни акрилни леќи за да избегнат заматен вид, главоболка и напрегање на очите. Сина светлина блокирање очила жените функција ќе се намали стресот и подобрување на вашиот сон. УДОБНО И ЛЕСНО : Замислете да носите измамници кои се чувствуваат како да не ги носите. Носењето на нашите тркалезни сини светлосни очила жени и мажи е без напор поради нивните ултра лесни и нелизгачки влошки за нос кои ви овозможуваат целодневна удобност. ЗА СИТЕ ГЛАВИ И ФОРМИ НА ЛИЦЕ : дали сте збунети дали овие читатели за мажи и жени ќе одговараат на вашето лице? Силните флексибилни пружински шарки ви овозможуваат да ги прилагодите очилата за очи за да одговараат на обликот на лицето и главата без притисок зад ушите. СТИЛСКИ И БЕЗ ГРЕБНАТИНИ : Стилизирајте се и добијте тони комплименти носејќи дизајнерски очила за мажи и жени. Облогата отпорна на гребење спречува гребнатини додека користите очила за читање со сина светлина 3.

Основните својства

Додатоци на производот