Прогресивни очила за читање со мултифокус сина светлина блокирање за жени, мултифокални читатели на очите со пролетна шарка

Прогресивни очила за читање со мултифокус сина светлина блокирање за жени, мултифокални читатели на очите со пролетна шарка

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Прогресивни мултифокус очила за целата ваша потреба Долниот дел на леќите е зголемување на целосна моќност, а потоа се користи за читање на скоро растојание. Средниот дел е малку намалено зголемување на напојувањето за работа на компјутер, гледање телевизија, итн. Врвниот дел е зголемување на половина моќ за одење, купување и така натаму. Тоа значи дека можете да ги носите очилата во секое време и каде било. ? Очила што филтрираат сина светлина. Анти-сино светло прогресивно без разлика дали читате, користите компјутер или гледате настрана, за да можете да имате подобро искуство. ? Погодно за сите типови на лице, без разлика дали вашето лице е преголемо, ситно или средно, лесно може да го реши вашиот проблем; Производливо занишан дизајн на нозете, исто така, го намалува стискањето на очилата до главата; Добра заштита за очите и главата. Забелешки : takeе треба некое време да се прилагодиме откако ќе ги носите чашите за читање со повеќе фокуси. ? 100% без ризик да пробате каков било скршен проблем да се случи; Само контактирајте го продавачот без двоумење за да го решите проблемот сè додека не бидете задоволни. Немате ризик да пробате. Прогресивни мултифокус очила за целата ваша потреба. Долниот дел на леќите е зголемување на целосна моќност, а потоа се користи за читање на скоро растојание. Средниот дел е малку намалено зголемување на напојувањето за работа на компјутер, гледање телевизија, итн. Врвниот дел е зголемување на половина моќ за одење, купување и така натаму.

Основните својства

Додатоци на производот