Очила за читање со очи со 4 пакувања сина светлина блокирајќи тенка метална шуплива рамка жени мажи читатели

Очила за читање со очи со 4 пакувања сина светлина блокирајќи тенка метална шуплива рамка жени мажи читатели

Това е достапна
DEN 440.64
Количина на стоки:

Увезени Не поларизирани. Обвитка за обложување на ултра виолетова заштита. Ширина на леќи : 2,05 инчи. Висина на леќи : 1,69 инчи. Мост : 0,51 инчи. АРМ : 5,39 инчи. Стилско сино светло блокирање на очилата за читање со пролетни шарки е најдобрата опција за вас. Висината на рамката е околу 1,81 инчи (46мм). Womenените мажи ги скратија читателите на сини зраци, во тек со најновите трендови, стилот обезбедува ретро, ​​но моден изглед. Безбеден и квалитетен материјал ја прави рамката супер светлина, заштити го носот и ушите. Стилската рамка го направи вашето лице помало и популарно!. 5 пакуваат спецификации за блокирање на сина светлина за жени мажи доаѓаат во 1 моќност по ваш избор, овие не се мешани сили за читање очила. Дома! Автомобил! Канцеларија! Може да имате пар од сите нив!. Овие очила за читање на филтрирање со сина светлина имаат класа-А јасни гребени леќи за поголема прецизност, подобрувајќи ја вашата визуелна јасност за оптимално гледање. Верувајте ни, ќе го сакате ова чувство со текот на времето. Eyekepper, како ваш искрен партнер, ќе ги придружува сините светло блокирачки очила за читање што ги купивте во текот на целиот процес. Нема ризик од обид!. Не поларизирани. Обвитка за обложување на ултра виолетова заштита. Ширина на леќи : 2,05 инчи. Висина на леќи : 1,69 инчи. Мост : 0,51 инчи. АРМ : 5,39 инчи. Стилско сино светло блокирање на очилата за читање со пролетни шарки е најдобрата опција за вас. Висината на рамката е околу 1,81 инчи (46мм). Womenените мажи ги скратија читателите на сини зраци, во тек со најновите трендови, стилот обезбедува ретро, ​​но моден изглед. Безбеден и квалитетен материјал ја прави рамката супер светлина, заштити го носот и ушите. Стилската рамка го направи вашето лице помало и популарно!. 5 пакуваат спецификации за блокирање на сина светлина за жени мажи доаѓаат во 1 моќност по ваш избор, овие не се мешани сили за читање очила. Дома! Автомобил! Канцеларија! Може да имате пар од сите нив!. Овие очила за читање на филтрирање со сина светлина имаат класа-А јасни гребени леќи за поголема прецизност, подобрувајќи ја вашата визуелна јасност за оптимално гледање. Верувајте ни, ќе го сакате ова чувство со текот на времето. Eyekepper, како ваш искрен партнер, ќе ги придружува сините светло блокирачки очила за читање што ги купивте во текот на целиот процес. Нема ризик од обид!. Според администрацијата за безбедност и здравје при работа : Преферираното растојание за гледање за VDTS се движи помеѓу 18 и 24 инчи (45,72 и 60,96 сантиметри, соодветно). Карактеристики и придобивки филтри 100% од најштетните сини на ниско ниво и скоро 40% висока енергија видлива светлина од таблети, телефони, ТВ, компјутери и многу повеќе.

Основните својства

Додатоци на производот