Петар ПАН - 1977 Оригиналната Уметност се користи за илустрирање На Книгата Со Приказни.

Петар ПАН - 1977 Оригиналната Уметност се користи за илустрирање На Книгата Со Приказни.

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Оригинална Уметност од 1977 година Илустрацијата На книгата Со приказни Доаѓа со Сертификат за Автентичност. Иконски Колекционерски, Мајкл, Венди, Петар Пан, Џон. Матиран на 9 1/4 х 8 5/8 Инчи. Ретка, Петар Пан Оригинална Уметност. Оригинална Слика Со Акварел на Која се Прикажани Петар Пан, Џон, Венди и Мајкл како го делат своето овошје Со Индијанците. Објавено Во Дизним #9, 26 Март 1977 година. Матиран на 9 1/4 х 8 5/8 Инчи.

Основните својства

Додатоци на производот