Квадратек Брзо Ослободување Огледала Со Квадратна Глава, Пар на 2-Одговара Џип Wrangler TJ &засилувач; JK 2-Врата и 4-Врата 1997-2018-Одговара Џипови Кога Вратите Се Исклучени-О?

Квадратек Брзо Ослободување Огледала Со Квадратна Глава, Пар на 2-Одговара Џип Wrangler TJ &засилувач; JK 2-Врата и 4-Врата

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

КОПЧИЊА ЗА БРЗО ОСЛОБОДУВАЊЕ-вклучените копчиња за брзо ослободување ви овозможуваат да ги отстраните огледалата што го прави процес за отстранување Малите држачи за монтирање на огледалото остануваат прикачени на а-столбот кога вратите се повторно вклучени и фабричките ретровизори се во позиција. За ВОЗЕЊЕ БЕЗ ВРАТИ - Ретровизорите За Брзо Ослободување На Квадратек со Тркалезни Глави им овозможуваат на возачите и патниците странични ретровизори за Нивниот Расправач кога вратите се исклучени. Брза И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА - Инсталацијата е брза и лесна, без потребно дупчење. Откако ќе се инсталираат, копчињата за брзо ослободување овозможуваат отстранување на главите и рацете на огледалото без никакви алатки. ПРИЦВРСТУВА НА А-СТОЛБ - малите држачи за монтирање на огледалото остануваат прикачени на столбот" А " кога вратите се повторно вклучени и фабричките ретровизори се во позиција. ИЗГРАДЕНИ ЗА ДА ТРААТ-Ретровизорите за Брзо Ослободување имаат челична конструкција со издржлив финиш на црн прав за многу сезони на уживање во вратите. Барате едноставен начин да додадете огледала на Вашиот Расправија кога вратите се исклучени? Ретровизорите за Брзо Ослободување на квадратек се прикачуваат на столбот" А " користејќи ги постојните дупки на завртките на столбот на шофершајбната и можат брзо и лесно да се инсталираат без да се бара дупчење.

Основните својства

Додатоци на производот