Sewiroro Washi Tape Постави макарон сјај за миење садови 30 ролни декоративни маскирани ленти за маскирање занаетчиска лента за маскирање лента за хартија за миење садови з?

Sewiroro Washi Tape Постави макарон сјај за миење садови 30 ролни декоративни маскирани ленти за маскирање занаетчиска лента

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

30 ролни декоративни ленти за миење садови за ленти DIY ленти Деликатни ленти за миење сјајни ленти за хартија за миење садови, естетска декоративна лента за материјали за дневник, занаети за DIY, запис за книги, планирање, подароци Нашите пакувања со лента за хартија се држат до повеќето чисти површини и можат лесно да се отстранат без никаков леплив остаток!. Декоративни ленти за белешки за грешки креативен дизајн; Ibrивописниот дизајн, исполнет со привлечни обрасци на лентата, изгледа многу заслепувачки. Декоративната лента за миење доволна количина може да ги исполни вашите барања за количина, може да биде како подарок за пријателите кои бараат нежни ленти за хартија за миење. Направено од безбеден материјал, мека површина, боја не е лесно да се избледи. Практичен и убав. Опис Дали сè уште барате некои симпатични ленти за Washi? Тогаш, не смеете да го промашите нашиот сет за хартија. Може да се придржува на секоја сува, рамна површина. Постојат многу стилови за кои може да изберете. Совршената комбинација на сет на хартиени ленти е практичен подарок за loversубителите на DIY, loversубителите на занаетчиството, студентите, родендените, празниците и повеќе. Материјал : Пакет за хартија и лепило за лепак, вклучувајќи 30 x ролни со ленти за хартија Washi.

Основните својства

Додатоци на производот