Coheali bjd кукли bjd кукли bjd кукли 2 парчиња силикон перика кукла перика фиксна глава силиконска облека за глава за глава за кукли за кукли, чиста силиконска бебе кукли с?

Coheali bjd кукли bjd кукли bjd кукли 2 парчиња силикон перика кукла перика фиксна глава силиконска облека за глава за глава за кукли

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Силиконска капаче за кукли : Силиконски материјал со голема еластичност за употреба Силиконска перика за глава на BJD : Ефективен начин за главата на куклите, од нив од оштетување и валкано. Капа за перика за кукли BJD : Тие се изработени од силиконски материјал, кој е безбеден и може да се користи долго време. Покрив за перика на кукли SD : За време на процесот на DIY, можете да се опуштите и да ја зголемите вашата можност за можност. Силиконска обвивка за кукли со глава : Високата еластичност го прави супер затегнување и не е лесен за деформирање. Силиконска капаче за кукли : Силиконски материјал со голема еластичност за употреба. Силиконска перика за глава на BJD : Ефективен начин за главата на куклите, од нив од оштетување и валкано. Капа за перика за кукли BJD : Тие се изработени од силиконски материјал, кој е безбеден и може да се користи долго време. Покрив за перика на кукли SD : За време на процесот на DIY, можете да се опуштите и да ја зголемите вашата можност за можност. Силиконска обвивка за кукли со глава : Високата еластичност го прави супер затегнување и не е лесен за деформирање. Пакетот вклучуваат фиксни карактеристики со фиксна глава на кукли со кукла - погодни за loversубителите на DIY да направат многу видови на перика за кукли, итн.

Основните својства

Додатоци на производот