Мини лавици за дири мини лавици за кукли Форма за манекенски штанд модел мала облека дизајн играчка играчка за тело маникин со база, бела мини женски манекен торзо ?

Мини лавици за дири мини лавици за кукли Форма за манекенски штанд модел мала облека дизајн играчка играчка за тело маникин со база,

Това е достапна
DEN 120.32
Количина на стоки:

Смола Поддршка за облекување на кукли. Изработена материјал за премија од смола, фино занаетчиство, цврста и издржлива. Стенд на моделот на манекен.Семот без закопчиња и нема штета на вашите деца, безбедни за децата да си играат. Облека за кукли приказ на решетката. Ова мини кукли женски манекен торзо совршено за сите ваши проекти за шиење на кукли и уметност и занаети. Минијатурни додатоци за DIY.Префект за прикажување на фустани за кукли, одлични додатоци за мини фустани облеки за манекенски модел. Решетката за кукли. Важен додаток за мини кукли и ги прави вашите кукли попривлечни и Ловли. Поддршка за облекување на кукли. Изработена материјал за премија од смола, фино занаетчиство, цврста и издржлива. Стенд на моделот на манекен.Семот без закопчиња и нема штета на вашите деца, безбедни за децата да си играат. Облека за кукли приказ на решетката. Ова мини кукли женски манекен торзо совршено за сите ваши проекти за шиење на кукли и уметност и занаети. Минијатурни додатоци за DIY.Префект за прикажување на фустани за кукли, одлични додатоци за мини фустани облеки за манекенски модел. Решетката за кукли. Важен додаток за мини кукли и ги прави вашите кукли попривлечни и Ловли. Карактеристики- Материјал : смола.

Основните својства

Додатоци на производот