Теди мечка очите носеви, кукли на очите издржливи нетоксични за професионална употреба за шиење занаети за кадифен животни за кукли со мечки)

Теди мечка очите носеви, кукли на очите издржливи нетоксични за професионална употреба за шиење занаети за кадифен животни

Това е достапна
DEN 120.96
Количина на стоки:

Направено од квалитетна пластика, лесна и силна, водоотпорна и 'рѓа - докажана, нетоксична, издржлива Може да се користи како очи или нос, погоден за шиење занаети и правење кукли со мечки кадифни животни. Овој нос со рамен поврат, нема заптивки и нема завртки, може да се инсталира со топол лепило лепак или залепен. Многу погодно за најразлични занаетчиски производство, производство на картички и проекти за белешки, може да се користат и за производство на накит мулти -функционална употреба. Со овие очи и носеви кукли, можете да уживате во DIY кукли за да се опуштите во слободното време. Направено од квалитетна пластика, лесна и силна, водоотпорна и 'рѓа - докажана, нетоксична, издржлива. Може да се користи како очи или нос, погоден за шиење занаети и правење кукли со мечки кадифни животни. Овој нос со рамен поврат, нема заптивки и нема завртки, може да се инсталира со топол лепило лепак или залепен. Многу погодно за најразлични занаетчиски производство, производство на картички и проекти за белешки, може да се користат и за производство на накит мулти -функционална употреба. Со овие очи и носеви кукли, можете да уживате во DIY кукли за да се опуштите во слободното време. Може да се користи како очи или нос, погоден за шиење занаети и правење кукли со мечки кадифен животни2. Многу погодно за најразлични занаетчиски производство, производство на картички и проекти за белешки, може да се користат и за производство на накит мулти -функционална употреба3.

Основните својства

Item Type:
Plastic Eyes Noses
Material:
Plastic/resin
Specification:
180Pcs
Product Size:
Approx. 6 x 8mm / 0.2 x 0.3in:
8 x 10mm / 0.3 x 0.4in:
9 x 12mm / 0.4 x 0.5in:
10 x 15mm / 0.4 x 0.6in:
13 x 19mm / 0.5 x 0.7in:
Suitable For:
DIY dolls, doll eyes and nose accessories
Package List:
40 x 6x8mm Plastic Eyes Noses:
40 x 8x10mm Plastic Eyes Noses:
40 x 9x12mm Plastic Eyes Noses:
40 x 10x15mm Plastic Eyes Noses:
20 x 13x19mm Plastic Eyes Noses:
1 x Storage Box:

Додатоци на производот