Перика за кукли, должина на рамото на рамото кратка коса, куклички играчки перики DIY кукла фигура за коса перики рачно изработени кукли занаети за 1/3 bjd кукла за 1/3 8 д?

Перика за кукли, должина на рамото на рамото кратка коса, куклички играчки перики DIY кукла фигура за коса перики рачно изработени

Това е достапна
DEN 241.44
Количина на стоки:

【Користете ја големината од 8 до 9in】 Перика за коса од кукли е 8 до 9in, погодна за кукли со обем на главата од 21 до 24см, совршен за вашиот стил на DIY кукла Висок квалитет на материјал, оваа перика е живописна и доживотна. Може да ја решите оваа перика со себе си со фен за удар, исправи или кадрици. Кукла перика мека свила BJD SD Hand Hand Big Baw Bangs Doll Pig. Material Материјал за влакно со влакна】 Долга перика за кукли е изработена од влакно со влакна со висока температура со силен капак за перика и многу полна и густа коса. Изработка на вашата куклена животен век и прилично. Не е лесно да се скрши, трајно за долгорочна употреба. глава 3 поени ES053 темно кафеава. 【DIY сечење】 DIY сечење : Перика за кукли BJD е долга коса, можете да се сечете според вашите потреби и преференции. 【Опсег на примена】 Снабдувањето со кукли е погоден за 1/3 BJD Doll Pig Dosp Up DIY, додавајќи забава на игри со облекување кукли. Добро за правење и поправка на кукли DIY, ќе изгледаат одлично на вашите сакани кукли. 【Обрнете внимание】 Перика за коса за 1/3 BJD кукла е само за употреба на кукли, а не за човечка употреба, куклата и додатоците не се вклучени. 【Користете ја големината од 8 до 9in】 Перика за коса од кукли е 8 до 9in, погодна за кукли со обем на главата од 21 до 24см, совршен за вашиот стил на DIY кукла. Висок квалитет на материјал, оваа перика е живописна и доживотна. Може да ја решите оваа перика со себе си со фен за удар, исправи или кадрици. Кукла перика мека свила BJD SD Hand Hand Big Baw Bangs Doll Pig. Material Материјал за влакно со влакна】 Долга перика за кукли е изработена од влакно со влакна со висока температура со силен капак за перика и многу полна и густа коса.

Основните својства

Item Type:
Doll Hair Wig
Material:
High Temperature Filament, Mesh Cloth
Suitable for Head Circumference:
For 1/3, 21 to 24cm/8.3 to 9.4in Doll
Package List:
1 x Doll Hair Wig
Note:
1. This product is for dolls and cannot be used by real people2. This product only contains wigs, not dolls

Додатоци на производот