Цветни Фонданти торта за торта гипс калапи DIY прирачни пластери украси за ракотворби за ракот на мувлата за изработка на божура- цветни сапуни калапи чоколадо Фонд?

Цветни Фонданти торта за торта гипс калапи DIY прирачни пластери украси за ракотворби за ракот на мувлата за изработка на божура-

Това е достапна
DEN 126.40
Количина на стоки:

Лесен за употреба, лесен за чистење, флексибилно и нелепливо За калапи за епоксидна смола, калапи за УВ смола, калапи, калапи за пластери, итн. Одличен подарок за мажи, жени и деца, момчиња и девојчиња, тинејџери, дете на Божиќ, роденденска забава. Калапот е изработен и е издржлив. Покрај тоа што се користат за или SOAP, калапите за пластери можат да се користат за калапи од смола или да се користат за свој проект за занаетчиски DIY. Лесен за употреба, лесен за чистење, флексибилно и нелепливо. За калапи за епоксидна смола, калапи за УВ смола, калапи, калапи за пластери, итн. Одличен подарок за мажи, жени и деца, момчиња и девојчиња, тинејџери, дете на Божиќ, роденденска забава. Калапот е изработен и е издржлив. Покрај тоа што се користат за или SOAP, калапите за пластери можат да се користат за калапи од смола или да се користат за свој проект за занаетчиски DIY. Цветни фонданти торта гипс калапи DIY рачни пластери украси ракотворби за ракот за ракување со изработка на боцки- цветни сапуни калапи чоколадо Фондант за торта за торта за епоксидни смола : калапот е направен и е трајно. Лесно за употреба, лесен за чистење, флексибилно и нелепливо. Покрај тоа што се користи за или SOAP, калапите за пластери можат да се користат за калапи од смола или да се користат за свој проект за занаетчиски DIY.

Основните својства

Додатоци на производот