Топол лепак тенџере, мини растворувачки лепак шпорет кератин топол тенџере професионално продолжување на косата Константна температура топол лепак што се раство?

Топол лепак тенџере, мини растворувачки лепак шпорет кератин топол тенџере професионално продолжување на косата Константна температура

Това е достапна
DEN 297.28
Количина на стоки:

[Постојана температура] : топло растворување на лепак за лепак со постојан дизајн на температурата, околу 150 степени за да се осигурате ефикасно растворање на лепак додека избегнете отпад; Во исто време, може да се користи за растворање на кој било вид и кој било лепак за лепак за лесна употреба [Мини е широко околу 2,5 инчи и зазема многу малку простор на работна маса што ви дава повеќе простор за дизајн. [Висок квалитет] : тенџере за проширување на косата е направен со алуминиумски сад за лепак кој има добра термичка спроводливост и може побрзо да се загрее; Школка на тенџерето направена со висока пластика за отпорност на топлина, која е издржлива и не е лесна за пробивање долго време. [Лесен за употреба] : Лепак тенџере со исклучителна изработка е лесна за ракување; Едноставно, ставете одредена количина мониста/гранул на шпоретот и вклучете го и растворениот лепак ќе се појави во тенџере. Лепак за лепак се загрева за десет минути и може да се остави во цел ден. [Широко примена] : Овој шпорет на растворање на лепак за перика може да се користи за да се направат претходно врзани екстензии на косата, да се поправат старите или да се вклопат растворувачки врзани екстензии. Погодно е за пластичен цвет, фабрика за цвеќиња од свила, фабрика за Божиќни украси, настава по училишна рачна занаетчиство. [Постојана температура] : топло растворување на лепак за лепак со постојан дизајн на температурата, околу 150 степени за да се осигурате ефикасно растворање на лепак додека избегнете отпад; Во исто време, може да се користи за растворање на кој било вид и кој било лепак за лепак за лесна употреба. [Мини е широко околу 2,5 инчи и зазема многу малку простор на работна маса што ви дава повеќе простор за дизајн. [Висок квалитет] : тенџере за проширување на косата е направен со алуминиумски сад за лепак кој има добра термичка спроводливост и може побрзо да се загрее; Школка на тенџерето направена со висока пластика за отпорност на топлина, која е издржлива и не е лесна за пробивање долго време. [Лесен за употреба] : Лепак тенџере со исклучителна изработка е лесна за ракување; Едноставно, ставете одредена количина мониста/гранул на шпоретот и вклучете го и растворениот лепак ќе се појави во тенџере. Лепак за лепак се загрева за десет минути и може да се остави во цел ден. [Широко примена] : Овој шпорет на растворање на лепак за перика може да се користи за да се направат претходно врзани екстензии на косата, да се поправат старите или да се вклопат растворувачки врзани екстензии. Погодно е за пластичен цвет, фабрика за цвеќиња од свила, фабрика за Божиќни украси, настава по училишна рачна занаетчиство.

Основните својства

Item Type:
Hair Extension Glue Pot
Material:
ABS
Color:
As Pictures Show
Optional Plug:
EU Plug, US Plug, UK Plug, AU Plug
Voltage:
220-240V/110-220V/230V/220-240V
Temperature:
Constant Temperature About 150 Degrees 
Outer Diameter:
Approx. 6cm / 2.4inch
Inner Diameter:
Approx. 4cm / 1.6inch
Depth:
Approx. 1.5cm / 0.6inch
Package List:
1 * dissolving Stove:
1 * Adapter:
1 * User Manual :
Note:
1. Make sure the plug is in good contact when working and do not touch it during working to avoid burns.:
2. After use, turn off the power switch, and be sure to unplug the power plug.:
3. Do not immerse in water or use in the bathroom.:
4. After use, cut off the power supply and wait for natural cooling before storage. :

Додатоци на производот