Kewayo Snap Rivet Setter - 11pcs кожа Die Punch Hollow Eyelet Doad Rand Snap Инсталирање комплет со Base & Mini Anvil Set DIY кожни занаети за поставување алатка за дупка за удар и инсталирајте копче за зани?

Kewayo Snap Rivet Setter - 11pcs кожа Die Punch Hollow Eyelet Doad Rand Snap Инсталирање комплет со Base & Mini Anvil Set DIY кожни

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Премиум материјал : Овие алатки за поставување SNAP се изработени од висококвалитетен челичен материјал, кои се издржливи и прилично удобни за употреба Големина на производот : Дупка на шуплива удар : 2,5 мм и 3мм. Универзална основа со седум карактери, ширина 6мм, 7мм, 8мм, 9мм, 10мм, 12мм, 15мм. Професионален дизајн : Комплетот за инсталирање на долги ракувања е дизајниран да обезбеди подобар зафат и удобност за време на производството и работата. Екстра долга рачка : Овозможува подобар зафат и удобност. Вкупно 11 алатки за занаетчиски производи DIY можат да ви помогнат да удрите дупки и да инсталирате копчиња за занитки. Широко примена : Погодно за дупка за удирање и инсталирање на прицврстувачи за прицврстување, притиснете столпчиња, занишан, Grommet, итн. Премиум материјал : Овие алатки за поставување SNAP се изработени од високо квалитетен челичен материјал, кои се издржливи и прилично удобни за употреба. Големина на производот : Дупка на шуплива удар : 2,5 мм и 3мм. Универзална основа со седум карактери, ширина 6мм, 7мм, 8мм, 9мм, 10мм, 12мм, 15мм. Професионален дизајн : Комплетот за инсталирање на долги ракувања е дизајниран да обезбеди подобар зафат и удобност за време на производството и работата. Екстра долга рачка : Овозможува подобар зафат и удобност. Вкупно 11 алатки за занаетчиски производи DIY можат да ви помогнат да удрите дупки и да инсталирате копчиња за занитки. Широко примена : Погодно за дупка за удирање и инсталирање на прицврстувачи за прицврстувачи, притиснете столпчиња, занишан, Grommet, итн.

Основните својства

Додатоци на производот