Симпатична авионска кастинг од смола од смола чоколадо Фуџ-ароматерапис сапун Дом одличен подарок за рачно изработени lубовници алатка за Божиќни свеќи силиконск?

Симпатична авионска кастинг од смола од смола чоколадо Фуџ-ароматерапис сапун Дом одличен подарок за рачно изработени lубовници

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

Рачно изработени подароци за пријателите и семејството да ја покажат вашата убов Можете да додадете малку исклучителен златен прав, златен прав, сребрени sequins и разни убави украси на калапот, тој е исполнет со епоксидна смола, може да ви донесе убави ефекти, полн со свој стил. Нашите калапи за смола се изработени од висококвалитетен силиконски, флексибилен, издржлив и мазен, лесен за демидирање и чистење. Лесно е да се набудува внатрешноста. Совршен подарок за смола : Силиконски калап поставен идеален за правење уникатен роденден, Божиќ, Денот на мајката, подароците за Денот на вineубените за семејства, пријатели, lубовник или секој што сака DIY занаетчиски проекти. Симпатични мали силиконски калапи во форма на авион може да се користат за свеќи и украси и други занаети за DIY. Симпатична авионска гипс кастинг смола чоколадо фудж-ароматерапии сапун Дом одличен подарок за рачно изработени lубовници алатка за Божиќни свеќи силиконски производи : 100% нови и висококвалитетни калапи за смола од смола се изработени од висококвалитетен силикон, флексибилен, траен и мазен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен, лесен за демортизација и чиста.

Основните својства

Material:
Food Grade Silicone
Color:
As the Picture
Size:
As the Picture
Package Includes:
1 x Silicone Mold
note:
1.Please allow 0-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3.Other parts are not included.:
Thanks for your understanding. :

Додатоци на производот