Комплет за поправка на конец од 15 парчиња, тврд комплет за поправка на автоматско поправка од не'рѓосувачки челик, 14,4 мм вежба Добра јачина Компатибилен комплет за ?

Комплет за поправка на конец од 15 парчиња, тврд комплет за поправка на автоматско поправка од не'рѓосувачки челик, 14,4 мм вежба

Това е достапна
DEN 367.36
Количина на стоки:

Одлични перформанси : Комплетот за вметнување за поправка на конец е изработен од точна жица од не'рѓосувачки челик за добра јачина, отпорност на абење и издржливост Тешки HSS : Трапите и вежбите се изработени од одличен материјал HSS со добра цврстина и поголема цврстина, издржлива за долго користење на време. Поправете разни материјални навои : Ова е одличен избор за поправка на оштетените навои во челик, железо, алуминиум и кој било метал каде што се излупат нишки, вкрстени или оштетени. Поправка Оштетени или истрошени : Овој комплет за поправка на конецот е погоден за поправка на оштетени или истрошени нишки M14. Вежбата е со дијаметар од приближно 14,4 мм, што нема да одговара на 1/2in (13мм) вежба за вежбање. Комплетни додатоци : Комплетот за поправка на конецот вклучува инсерти за навој, битови за вежбање, чешми за навој, вметнете инсталација, алатка за пауза за лаги, донесете непречено искуство за поправка. Одлични перформанси : Комплетот за вметнување за поправка на конец е изработен од точна жица од не'рѓосувачки челик за добра јачина, отпорност на абење и издржливост. Тешки HSS : Трапите и вежбите се изработени од одличен материјал HSS со добра цврстина и поголема цврстина, издржлива за долго користење на време. Поправете разни материјални навои : Ова е одличен избор за поправка на оштетените навои во челик, железо, алуминиум и кој било метал каде што се излупат нишки, вкрстени или оштетени. Поправка Оштетени или истрошени : Овој комплет за поправка на конецот е погоден за поправка на оштетени или истрошени нишки M14.

Основните својства

Item Type:
Thread Repair Kit
Thread Size:
M14x1.5mm
Thread Insert Material:
Stainless steel
Tap and Drill Material:
HSS
Drill Diameter:
Approx. 14.4mm / 0.57in
How to Use:
1. Use the correct size drill to drill out the damaged threads(provided):
2. Use the provided tap to re drill the holes:
3. Load the coiled insert into the applicator:
4. Screw the coil into the casting:
5. Using the lug fold tool, snap off the tab on the insert:
6. The thread is repaired and ready to use:
Package List:
1 x Thread Repair Kit:
1 x User Manual:

Додатоци на производот