Syksol Guangming - Електричен вметнат пиштол за забивање на орев поп -алатка за вежбање безжични млазници заштитени пневматски адаптер за слепи навртки за вметнување навр?

Syksol Guangming - Електричен вметнат пиштол за забивање на орев поп -алатка за вежбање безжични млазници заштитени пневматски адаптер

Това е достапна
DEN 1481.28
Количина на стоки:

Лесно е да се смени вежбата во пиштол за заниткување Брза брзина за да се повлече занишан. Моќен, лесен за употреба, споредлива со традиционалните пневматски пиштоли за заниткување. Брзо подобрување на вашата ефикасност на работата. Исклучете го обемот на вашите алатки. Дизајн на под -рачка за удобен зафат, повлекувањето на заштеда е повеќе заштеда на труд. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи за да изберете од. Инсталирајте ги или да ги повлечете навртките со леснотија. Можете брзо и ефикасно да постигнете двојно повеќе од количината на работа за половина од времето со адаптерот за вежбање со пиштол за орев. Мал, компактен и ефикасен. Адаптерот за вежбање со пиштол за орев за орев е задолжително за секоја кутија со алатки. Спецификација : Должина на производот : 14cm/5.5inchmaterial : Hard Metal Application : Riveting Weight : 450 Gpackage список : 1 x Електричен адаптер за пиштол за ритам1 x клуч.

Основните својства

Product length:
14cm/5.5inch
Material:
hard metal
Application:
Riveting
Weight:
450g
Package list:
1 x Electric rivet gun adapter:
1 x Wrench :

Додатоци на производот