Хсс-Ал Т Слот Крајот Мелница Мелење Машина, Со Голема Брзина Челик Дрвени Клучеви Машина, Половина Круг Клучеви Мелење Машина, Директно Стебло, 6 Флејти, 10мм х 3мм х 60?

Хсс-Ал Т Слот Крајот Мелница Мелење Машина, Со Голема Брзина Челик Дрвени Клучеви Машина, Половина Круг Клучеви Мелење Машина, Директно

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Големина : дијаметар На Сечење : 10мм/ 0,4"; длабочина На Сечење : 3мм/ 0,12"; Број на флејти : 6; Вкупна должина : 60 мм/ 2,36" Предности : работ на сечење е остар и отпорен на абење, не е лесно да се скрши работ, површината е чиста и без бруси, а готовиот работен дел има висока завршница. Материјал : оваа крајна мелница Т-слот е изработена од висококвалитетен челик со голема брзина (ХССАЛ) материјал, кој е отпорен на абење и не е лесен за лепење на алатот. Издржливост : спојот на главата на секачот и телото на секачот прифаќа технологија за заварување со висока фреквенција, која е издржлива и не е лесно да се скрши секачот, што во голема мера го подобрува практичниот век на секачот. Апликација : Се Користи за обработка На т-слотови на различни механички работни клупи или други структури. Погоден за мелење челик, алуминиум, бакар, железо и обоени метални материјали. Големина : дијаметар На Сечење : 10мм/ 0,4"; длабочина На Сечење : 3мм/ 0,12"; Број на флејти : 6; Вкупна должина : 60 мм/ 2,36". Предности : работ на сечење е остар и отпорен на абење, не е лесно да се скрши работ, површината е чиста и без бруси, а готовиот работен дел има висока завршница. Материјал : оваа крајна мелница Т-слот е изработена од висококвалитетен челик со голема брзина (ХССАЛ) материјал, кој е отпорен на абење и не е лесен за лепење на алатот. Издржливост : спојот на главата на секачот и телото на секачот прифаќа технологија за заварување со висока фреквенција, која е издржлива и не е лесно да се скрши секачот, што во голема мера го подобрува практичниот век на секачот. Апликација : Се Користи за обработка На т-слотови на различни механички работни клупи или други структури.

Основните својства

Додатоци на производот