Снабдување со четка за четка за четка за четка за четка Луко

Снабдување со четка за четка за четка за четка за четка Луко

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Четките се во различна големина и форми, различни форми ви задоволуваат различни потреби, за уметност и сликарство Поставени четки за уметност во боја , споделете бои за да го украсите вашиот секојдневен живот. Пакетот содржи голем број на форми и големини, овозможувајќи ви да насликате нешто и сè на вашата фантазија. Четките за сликање се дизајнирани да ги исполнат барањата и на аматерските и на уметниците. Без разлика дали барате четки за бои за хоби, четки за бојадисување, четки за почетници или четки за боја, овој сет за четки за уметници ќе ви се допадне. Четките се во различна големина и форми, различни форми ви задоволуваат различни потреби, за уметност и сликарство. Поставени четки за уметност во боја , споделете бои за да го украсите вашиот секојдневен живот. Пакетот содржи голем број на форми и големини, овозможувајќи ви да насликате нешто и сè на вашата фантазија. Четките за сликање се дизајнирани да ги исполнат барањата и на аматерските и на уметниците. Без разлика дали барате четки за бои за хоби, четки за бојадисување, четки за почетници или четки за боја, овој сет за четки за уметници ќе ви се допадне. Четките се во различна големина и форми, различни форми ви задоволуваат различни потреби, за уметност и сликарство.

Основните својства

Додатоци на производот